Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A franciák szerint az, hogy visszafogadták őket, az évi jó cselekedetük volt. - Forma1 magazin
részletek »

A Renault hangsúlyozta, mennyire nagylelkűek voltak a Red Bull-lal szemben

A Formula 1, Forma 1 az autóversenyek legmagasabb kategóriája. Szabályait az FIA határozza meg. Fotók, videók, verseny összefoglalók, Ferrari, Red Bull, McLaren, Williems, Honda, Alonso, Vettel, Hamilton, Schumaher, Button = F1. A Forma 1-ről mindent
Forma1 magazin
Itt vagy: Forma1 magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
A Renault hangsúlyozta, mennyire nagylelkűek voltak a Red Bull-lal szemben
A Renault hangsúlyozta, mennyire nagylelkűek voltak a Red Bull-lal szemben
A franciák szerint az, hogy visszafogadták őket, az évi jó cselekedetük volt.
A Renault Forma-1-es igazgatója szerint az, hogy úgy döntöttek, mégis szállítanak motort a Red Bull számára, arról tanúskodik, a csapat mennyire friss gondolkodású, és nyitott lett a sportág felé.
Hirdetés

Ebben lehet is valami, mert valljuk be, amit a Red Bull tett velük, az nem volt teljesen szép, nyíltan kritizálták a motorokat, év közben bontották a szerződésüket velük, majd miután mégsem találtak jobb beszállítót, visszakönyörögték magukat a Renault-hoz.

Úgy gondolom, hogy a Renault csapat egyik erőssége, hogy nagyon pragmatikusak vagyunk, és megbízunk a csapatokban, akiknek szállítunk, és inkább a jövőt nézzük, mint a múltban történt dolgokat - árulta el Cyril Abiteboul. Amit eddig elértünk a Red Bull csapattal, az elég volt ahhoz, hogy továbbra is megbízzunk bennünk.

Abiteboul azt is hozzátette, ez a szemlélet csupán 2015-ben lett jellemző a csapatra, amikor eldöntötték, hogy visszatérnek, mint gyári csapat. A Renault-nak sokkal opportunistábbnak kell lennie, mint eddig, ha sikeresek szeretnénk lenni a sportágban. A Red Bull-os dolog volt a teszt, amin át is mentünk, ebből is látszik, hogy inkább a lehetőségekre fókuszáltunk velünk kapcsolatban, nem pedig arra, amit mondtak vagy csináltak.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - forma,formula,autó,kocsi,verseny,pilóta,REd Bull,Renault
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2016-01-29 10:09:34
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü